Hoppa till innehåll

Personlig assistans

Personlig assistans ger dig möjlighet att själv välja vilken leverantör som ska utföra assistans om du har beviljats personlig assistans.

Avgiften för assistansen förblir densamma oavsett vilken leverantör du väljer.

Familjär och personlig atmosfär

Vi har lång erfarenhet från både stora och små omsorgsverksamheter och försöker plocka de bästa av två världar. Du får den stora organisationens trygghet med rutiner och kvalitetssäkring kombinerat med den lilla organisationens personliga kontakt och atmosfär. Hos oss är du aldrig en i mängden eller en siffra på ett papper. Du är anledningen till att vi går till jobbet.

Seriös och långsiktig aktör

Vi har kollektivavtal, tillstånd från IVO, tillgång till juridisk hjälp och har tilldelats en rad olika utmärkelser genom åren. Du kan vara helt trygg med att vi gör vårt bästa för att bedriva en god verksamhet med ditt bästa i fokus. Och självklart har vi nolltolerans mot fusk av alla dess slag!

Vill du veta mer om hur det går till att välja personlig assistans, höra mer om våra tjänster eller bli en del av vår gemenskap? Tveka inte att kontakta oss – vi finns här för att hjälpa dig!

Kontakta oss

Vi anstränger oss mer

Ibland får vi frågan vad som skiljer oss från andra alternativ och det läm- nar vi helst till andra att bedöma, det finns många duktiga aktörer att välja på. Men något vi ofta får höra är att Aleva gör det där lilla extra i stället för att välja den enklaste lösningen och det stämmer nog. Vi jobbar dagligen för att försöka överträffa våra kunders förväntningar.

Utveckling och metodik

Aleva har ett nära samarbete med Umeå universitet och är delaktiga i flera utvecklingsprojekt. Vi bedriver också ett hållbarhetsarbete där vi utvecklar mätmetoder för hur vi skapar värde och ökat välbefinnande för våra kunder. Utöver allt detta så utgår vårt dagliga arbete utifrån forskningens fyra hörnpelare för livskvalitet:

  • Social gemenskap
  • Goda matvanor
  • Meningsfullhet
  • Motion

”Vi brinner för vårt jobb och strävar efter att alla ska få njuta av livet”

Aleva är ett familjeföretag som ägs och drivs utan inblandning av investerare eller avkastningskrav. Vår filosofi är att bedriva en innovativ och ansvarsfull verksamhet som får våra skattepengar att räcka till mer för vår gemensamma omsorg. Med hjälp av våra engagerade medarbetare rör vi oss mot vår vision varje dag: Ett fokus på ATT LEVA – inte bara överleva.

 

Vänliga hälsningar

Frida Nilsson och Aron Kristoffersson

Grundare

Vill du veta mer om personlig assistans?

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att skriva till oss så hör vi av oss. Eller ring oss direkt på 090-198011.

Vi vill skapa framtidens omsorg genom nytänkande och ett tydligt fokus på att leva - inte bara överleva. Med hjälp av våra engagerade medarbetare tar vi oss närmare vår vision varje dag.

Kontakta oss

090-19 80 11 info@alevaomsorg.se

Se mer

Cookie policy Visselblåsartjänst