Hoppa till innehåll

Vi är Aleva. Vi brinner för vårt jobb och strävar efter att alla ska få njuta av livet.

Om företaget

Vi som startat Aleva är hemvändare med rötterna i Umeå och Holmsund/Obbola med bred erfarenhet från omsorgen. Nu finns vi som auktoriserat hemtjänstföretag i Umeå, Holmsund/Obbola samt i Nordmaling.

 

Alevas koncept och vision är sedan starten att sätta kundens hela livssituation i fokus och erbjuda den hjälp som behövs för att leva och verkligen njuta av livet. Vi har tydliga värderingar för hur vi jobbar mot både kunder och varandra. Verksamheten innefattar även hushållsnära tjänster såsom hemstäd med möjlighet till skattereduktion.

 

Aleva är ett familjeföretag som ägs och drivs utan inblandning av investerare eller avkastningskrav. Företagsfilosofin är att vi med innovation och ansvarsfullt företagande kan få våra skattepengar att räcka till mer och hjälpa till att utveckla vår gemensamma omsorg.

”Jag kände att så mycket i omsorgen handlade om att överleva, inte att leva och faktiskt njuta av livet. Genom att sätta kundens behov främst och inspireras av de fyra hörnpelarna har vi verkligen kunnat vidga våra vyer. Hela tiden hittar vi nya tjänster att erbjuda och spännande sätt att jobba, inte minst genom att föra människor samman. Det är jättekul och vi har bara börjat.”

Aron Starkman, Grundare

Vi vill alltid bli bättre

Vi är tacksamma för den fina respons vi fått under åren. Men vi vet också att det krävs arbete för att hålla sig där. Därför genomför vi årligen undersökningar med både kunder och medarbetare.

Eftersom vi tror på transparens publicerar vi resultaten här. På detta sätt vill vi uppnå ständig utveckling för hela organisationen.

Se hela resultatet

Mer om Aleva

Grundades: 2013

Antal årsarbetare: 100 (Vårdbiträden och undersköterskor)

Kollektivavtal: Vårdföretagarna – Kommunal, Branch Äldreomsorg (F)

Mer information gällande ägande och styrelse finner ni på:

 

https://www.allabolag.se/5569173023/aleva-sverige-ab

Har du bestämt dig för oss på Aleva eller vill du ha rådgivning?

Kontakta oss

Vi vill skapa framtidens omsorg genom nytänkande och ett tydligt fokus på att leva - inte bara överleva. Med hjälp av våra engagerade medarbetare tar vi oss närmare vår vision varje dag.

Kontakta oss

090-19 80 11 info@alevaomsorg.se

Se mer

Cookie policy Visselblåsartjänst