Jobba med oss

Jobba med oss

Aleva växer och vi är ständigt intresserade av att träffa nya duktiga undersköterskor och vårdbiträden som brinner för omsorg på vårt sätt. För att passa hos oss är det viktigaste att du är prestigelös, engagerad och har en genuin vilja att arbeta med människor. Hos oss råder en personlig atmosfär med korta beslutsvägar och möjlighet till stor frihet under ansvar.

98%
Av kunderna anser att personalen har ett mycket bra bemötande.
19/20
Kunder skulle rekommendera oss till en vän.
9/10
Medarbetare berättar stolt att de jobbar på Aleva.
30/32
Medarbetare tycker att sin närmsta chef utövar sitt chefsansvar på ett föredömligt sätt.

Vi vill alltid bli bättre

Vi är tacksamma för den fina respons vi fått under åren. Men vi vet också att det krävs arbete för att hålla sig där. Därför genomför vi årligen undersökningar med både kunder och medarbetare.

Eftersom vi tror på transparens publicerar vi resultaten här. På detta sätt vill vi uppnå ständig utveckling för hela organisationen.

Se hela resultatet

Utvecklas med oss

På Aleva har tre av fyra i ledande position börjat inom företaget som vårdbiträde eller undersköterska. Eftersom vi ständigt växer letar vi alltid efter människor med rätt värderingar som delar vår vision – resten kan rätt person lära sig.

Vi tror att alla medarbetare har möjlighet att utvecklas och därför satsar vi på interna utbildningar och kompetensutveckling. Oavsett vilken roll du har är du viktig för oss genom att du omsätter våra värderingar i praktiken. När du växer, växer också Aleva.

  • Gör skillnad – varje dag!
  • Ingå i team med fantastiska kollegor
  • Trygg anställning med kollektivavtal
  • Goda utvecklingsmöjligheter

Låter detta intressant?

Tveka då inte att ta kontakt med oss. Skicka in en spontanansökan eller läs mer om våra lediga tjänster nedan.

Lediga tjänster