Hoppa till innehåll

Aleva i galastass

Hurra! Hårt arbete har gett resultat. Vi är nu nominerade till årets Umeågalan i kategorin Årets Nyföretagare. Här är nomineringstexten:

”Hos er vill vi bli gamla”! sa EU-minister Birgitta Ohlsson efter att hon träffat de entusiastiska unga entreprenörerna bakom Aleva Sverige AB. Drömmen om ett eget företag hade alltid funnits där – likaså att det skulle vara inom äldreomsorgen och enligt ett eget koncept. Aron Kristoffersson och Frida Nilsson utbildade sig, ”gjorde” Stockholm och återvände till rötterna i länet. ”Att Leva” var mottot och därför fick företaget, som föddes 2013, namnet ”Aleva”. Nu, ett och ett halvt år senare, har de 20 anställda, ett 70-tal nöjda kunder och stora planer på att växa och utveckla verksamheten. Frida och Aron kommer att förändra äldreomsorgen i länet. De erbjuder omsorg med kärlek där senioren är i fokus och uppmuntras att leva och njuta av livet. Aleva Sverige AB är ett företag som fixar och ordnar, motiverar, sprider livsglädje, ger trygghet och bidrar med en ny syn på privat driven vård och omsorg.

Vi vill skapa framtidens omsorg genom nytänkande och ett tydligt fokus på att leva - inte bara överleva. Med hjälp av våra engagerade medarbetare tar vi oss närmare vår vision varje dag.

Kontakta oss

090-19 80 11 info@alevaomsorg.se

Se mer

Cookie policy Visselblåsartjänst