Hoppa till innehåll
Från vänster: Aron Starkman, Frida Starkman, Eva Wetterstrand och Yuri Strekozov

Eva Wetterstrand Nominerad till Guldklubban

BLANDAT

Det är med stor glädje vi delar nyheten att vår ordförande, Eva Wetterstrand, har blivit nominerad till den ansedda utmärkelsen Guldklubban för region Norra Sverige. Utnämningen ägde rum under Stora Styrelsedagen, organiserad av Styrelseakademin. Med blickarna riktade mot den spännande finalen på Grand Hotel i Stockholm den 28 november, samlar vi nu vårt stöd och håller tummarna.

 

Eva har varit ordförande i Aleva omsorg sedan 2016 och svingar även klubban i dotterbolaget Stunders styrelse. Genom både sin personlighet och sin gedigna erfarenhet från ledande roller inom privat och offentlig sektor har Eva bidragit mycket till företagets framgångar och det är med stolthet vi nu ser att detta även uppmärksammas av Styrelseakademien. Nomineringstexten lyder:

 

”Eva fick ägarna att lyfta blicken, att drömma, se och lära av de bästa i USA, Holland och Kina och medverkade i att skapade en kultur i styrelsen, där trygghet och nyfikenhet finns och inte minst mod att testa nya modeller. Evas ordförandeskap innehåller också struktur och en planeringshorisont framåt för att hitta stabilitet och lönsamhetsmarginal och att sätta strålkastarljuset på strategiskt rätt saker som stärker bolagets utveckling. Lever efter mottot ”sju beröm på varje kritik”.”

 

Vi är oerhört tacksamma för Styrelseakademiens erkännande av Evas engagemang och ledarskap, och vi ser fram emot finalen med förhoppning om att vår ordförande ska erhålla Guldklubban. Vi vill även tacka Styrelseakademien för en trevlig tillställning med intressanta föreläsningar och möten.

 

Aron & Frida Starkman

Vi vill skapa framtidens omsorg genom nytänkande och ett tydligt fokus på att leva - inte bara överleva. Med hjälp av våra engagerade medarbetare tar vi oss närmare vår vision varje dag.

Kontakta oss

090-19 80 11 info@alevaomsorg.se

Se mer

Cookie policy Visselblåsartjänst