Hoppa till innehåll

Vi startar personlig assistans

PERSONLIG ASSISTANS

Med 7 års erfarenhet av hemtjänst i ryggen breddar vi på Aleva omsorg nu vårt erbjudande och startar upp en verksamhet inom personlig assistans. Ansvariga för den nya satsningen är Veronica Hansson, som närmast kommer från en roll som kundansvarig på ett rikstäckande assistansföretag och Yuri Strekozov, tidigare verksamhetschef på Alevas hemtjänst.

Den nya verksamheten ingår i samma koncern och delar både namn, arbetssätt och värderingar.

”Vi tror att vårt arbetssätt, som vi valt att kalla för Alevametoden, kommer att passa lika bra inom personlig assistans. Det handlar om att varje människa har sina unika behov för att kunna leva och njuta av livet – och vi vill hitta nyckeln dit! Vi jobbar också aktivt för att skapa självstyrande och engagerade team som ska ha frihet att hjälpa på bästa sätt” säger grundare Frida Nilsson.

”Vi ser stora fördelar med att kunna erbjuda både assistans och hemtjänst då många personer behöver båda typerna av tjänster för att få sin vardag att fungera. Nu kan vi vara ett heltäckande alternativ. Vår ambition är att fortsatt vara lokala här i Västerbotten.” säger Yuri Strekozov.

Aleva assistans har redan innan lanseringen ett par kunder och fler på väg in. ”Det är otroligt roligt med den positiva responsen vi fått” säger Frida Nilsson.

Vi vill skapa framtidens omsorg genom nytänkande och ett tydligt fokus på att leva - inte bara överleva. Med hjälp av våra engagerade medarbetare tar vi oss närmare vår vision varje dag.

Kontakta oss

090-19 80 11 info@alevaomsorg.se

Se mer

Cookie policy Visselblåsartjänst