Hoppa till innehåll

Aleva nominerade på Umeågalan

BLANDAT

Vi på Aleva omsorg vill dela med oss av den glädjande nyheten att våra grundare, Aron Kristoffersson och Frida Nilsson, har blivit nominerade till priset årets företagare på Umeågalan.

Umeågalan är en årlig händelse som uppmärksammar och belönar entreprenörer och företagare i Umeåregionen och vi är glada över att även omsorgsbranschen lyfts fram i det här priset. Det är en ära att vara nominerade bland många andra duktiga och innovativa företag. Denna framgång är inte bara Aron och Fridas förtjänst, utan resultatet av det engagemang och arbete som vårt team av dedikerade medarbetare har lagt ner under de snart 10 åren företaget har funnits. Tillsammans har vi mött och överkommit hinder, och vi är stolta över vad vi har åstadkommit tillsammans.

Vi vill tacka våra medarbetare, kunder och samarbetspartners för ert stöd och bidrag till vår verksamhet. Det är tack vare er som Aleva Omsorg kan fortsätta att utvecklas och erbjuda god omsorg till våra kunder.

Vi vill skapa framtidens omsorg genom nytänkande och ett tydligt fokus på att leva - inte bara överleva. Med hjälp av våra engagerade medarbetare tar vi oss närmare vår vision varje dag.

Kontakta oss

090-19 80 11 info@alevaomsorg.se

Se mer

Cookie policy Visselblåsartjänst