Hoppa till innehåll

Frida från Aleva dubbelt prisad

BLANDAT

Idag vill vi dela några spännande nyheter med er. Under våren har vår grundare och VD, Frida Nilsson, mottagit två fina utmärkelser. Vi på Aleva omsorg är otroligt stolta över att se Frida få denna uppmärksamhet.

Det första priset Frida mottog var “Umeås gladaste chef”, som delas ut av Glädjefabriken. Detta pris syftar till att uppmärksamma chefer som lyckas skapa en positiv arbetsmiljö och engagera sina medarbetare. Vi är glada att Frida har fått detta erkännande, eftersom det också återspeglar den arbetsmiljö vi alla strävar efter att skapa tillsammans på Aleva. Här är en länk till Glädjepodden som Frida var med i och pratade om glädje på jobbet.

Det andra priset är “Young Startup Award”, som delas ut av Uminova och Bic Factory. Detta pris går till unga entreprenörer som har startat innovativa företag så som i det här fallet Alevas systerföretag Stunder (www.stunder.se). Vi är stolta över priset och det stärker vår övertygelse om att vi är på rätt väg.

Det är viktigt för oss att betona att dessa priser inte bara är en hyllning till Frida, utan även till hela vårt fantastiska team på både Aleva omsorg och Stunder. Vi vill tacka alla medarbetare för deras engagemang, hårda arbete och passion för att göra skillnad för äldre och yngre med stöd och hjälp i vardagen. Tillsammans kommer vi att fortsätta utvecklas och förbättra omsorgen för dem som behöver det mest.

Tack för att ni följer vår resa och för ert stöd! Här är till fler framsteg och glada stunder tillsammans! 🌟

Vi vill skapa framtidens omsorg genom nytänkande och ett tydligt fokus på att leva - inte bara överleva. Med hjälp av våra engagerade medarbetare tar vi oss närmare vår vision varje dag.

Kontakta oss

090-19 80 11 info@alevaomsorg.se

Se mer

Cookie policy