Hoppa till innehåll

Inspirationsföreläsningar i höst

TREVLIGHETER

På Aleva omsorg jobbar vi utifrån Folkhälsoinstitutets fyra hörnpelare för ett gott åldrande – Social gemenskap, meningsfullhet, motion och goda matvanor. Nu till hösten bjuder vi in till föreläsningar med experter inom dessa ämnen som ska ge oss information, tips och inspiration. Experterna kommer från lokala företag som vuxit fram som samarbetspartners till Aleva under åren.

 

Programmet ser ut så här:

 

12/9 kl 13:00 – Träning i Vardagen

Jesper Aasa, leg läkare och grundare av företaget Träning på Recept, berättar om vikten av motion och fysisk aktivitet och ger tips på olika sätt att hålla igång.

 

10/10 kl 13:00 – Meningsfullhet

Vad gör oss lyckliga och när är livet meningsfullt? Legitimerad psykolog från det flitigt anlitade företaget Psykologpartners föreläser.

 

14/11 kl 13:00 – Goda matvanor på äldre dagar

Elin Johansson, leg dietist och grundare av Dietistkonsult Norr, är en van föreläsare inom kost och hälsa. Här berättar hon om hur näringsbehovet förändras med åldrandet och hur man med enkla medel kan anpassa kosten.

 

Plats är Café Vaniljdrömmen på Älgvägen 9 i Umeå. Helt kostnadsfritt och vi bjuder på fika. 

Anmäl dig senast ett par dagar innan respektive tillfälle till Miriam Lundmark på 070-680 87 24 eller miriam@alevaomsorg.se. Antalet platser är begränsade. 

Vi vill skapa framtidens omsorg genom nytänkande och ett tydligt fokus på att leva - inte bara överleva. Med hjälp av våra engagerade medarbetare tar vi oss närmare vår vision varje dag.

Kontakta oss

090-19 80 11 info@alevaomsorg.se

Se mer

Cookie policy Visselblåsartjänst