Hoppa till innehåll

Aleva Assistans firar 2 år

PERSONLIG ASSISTANS

2 år? Redan? Ja tänka sig, tiden går fort när man har roligt. Att vi skulle utveckla Aleva till att även erbjuda personlig assistans var egentligen ett lätt beslut. Dels tack vare att våra verksamhetsansvariga, Yuri Strekozov och Veronica Hansson, redan hade många års erfarenhet från branschen och ett enormt engagemang. Men också för att vår vision på Aleva, att alla ska kunna leva och njuta av livet, är lika viktigt för alla, oavsett om man behöver personlig assistans, hemtjänst eller hjälp med städningen.

 

Under de här åren har vi hunnit med mycket. Välkomnat ett flertal nya kunder, rekryterat grymma assistenter, slagits mot en pandemi och ordnat så att alla assistenter numera har 3 doser vaccin. Vi ser nu fram emot att fortsätta vår resa och att anordna spännande och roliga aktiviteter tillsammans när vi äntligen kan börja ses igen.

Vi vill skapa framtidens omsorg genom nytänkande och ett tydligt fokus på att leva - inte bara överleva. Med hjälp av våra engagerade medarbetare tar vi oss närmare vår vision varje dag.

Kontakta oss

090-19 80 11 info@alevaomsorg.se

Se mer

Cookie policy