Hoppa till innehåll

Lansering av systerföretag

UTVECKLING

Det nya företaget Stunder ska tackla den ofrivilliga ensamheten med en ny sällskapstjänst för äldre och anhöriga. Genom personlig matchning får varje kund ett dedikerat sällskap som kan följa med på t ex promenader, biobesök eller en kaffe i solen. Tjänsten erbjuds i hela Sverige. 

Bakom satsningen står grundarna av Aleva; Aron Kristoffersson och Frida Nilsson. En nyckelperson och partner har också anställts till teamet – Fredrik Åberg med lång erfarenhet från rekryteringsbranschen, som sedan i höstas har rollen som operativ chef.

– “Det här uppdraget känns meningsfullt eftersom det handlar om att hjälpa människor att må bättre. Vår tjänst kan köpas av den äldre själv, men också av anhöriga. Genom att inkludera de anhöriga i konceptet ser vi att vi kan göra skillnad för hela familjen. Anhöriga får sinnesro och de äldre får sällskap, fina stunder och nya upplevelser.” säger Fredrik Åberg.

Här hittar ni Stunder:

www.stunder.se

Vid frågor, kontakta Fredrik Åberg:

070-878 16 23

fredrik@stunder.se

Vi vill skapa framtidens omsorg genom nytänkande och ett tydligt fokus på att leva - inte bara överleva. Med hjälp av våra engagerade medarbetare tar vi oss närmare vår vision varje dag.

Kontakta oss

090-19 80 11 info@alevaomsorg.se

Se mer

Cookie policy Visselblåsartjänst