Hoppa till innehåll

Höstbrev till alla kunder

INFORMATION

I dagarna har vi skickat ut ett brev till alla våra kunder med lite uppdateringar kring vad som händer hos oss på Aleva. Av naturliga skäl handlar mycket av informationen om den pågående pandemin och hur vi arbetar med smittskydd. I skrivande stund har vi fortfarande inga kunder som insjuknat i Covid-19 och vi jobbar hårt för att det ska fortsätta vara så. 

Nu är hösten på intågande och i dessa tider tycker vi det är extra viktigt med information, tydlighet och transparens. Vi har nu gått igenom en
vår och sommar med pandemin i vårt samhälle, något som påverkar oss alla. Vi på Aleva jobbar målmedvetet vidare med både utbildningar och rutiner för att göra vår verksamhet så säker som möjligt för både er kunder och alla Alevor. I skrivande stund har vi fortfarande inga kunder som drabbats av Covid-19 och vi gör allt vi kan för att det ska fortsätta vara så. Om någon känner oro eller har frågor så är det bara att ringa in till oss på kontoret 090-19 80 11 eller om du bor i Nordmaling, 0930-10 200.

Vi följer de riktlinjer som Folkhälsomyndigheten och Region Västerbottens smittskydd kommer ut med. Det senaste är att vi nu kommer att börja bära munskydd vid många av våra besök. Så bli inte rädda om någon knackar på dörren i munskydd, det är i förebyggande syfte.

En av åtgärderna för att minska risken för smittspridning är att vi tyvärr måste fortsätta ha våra seniorträffar på paus. En tråkig men nödvändig åtgärd, men ni kan räkna med att vi verkligen är motiverade att starta upp dem igen så snart läget tillåter.

Under hösten har vi tilldelats Dagens Industris tillväxtpris Gasell 2020 som vinnare i Västerbotten. Det var oerhört hedrande för oss, inte minst då vi vet att de allra flesta som väljer oss till sin hemtjänst har blivit rekommenderade oss från andra kunder. Så tusen tack för alla rekommendationer och för förtroendet att få hjälpa just dig.

I en tid när allehanda arrangemang och trevligheter ställs in, blir det allt viktigare att komma ut och aktivera sig på nya sätt. I höstens brev har vi därför knåpat ihop en Fasadbingo för Umeå, Holmsund respektive Nordmaling. Så vässa geniknölarna, ta er ut på en promenad eller biltur och försök att få BINGO 🙂

I veckan fick vi glädjande vaccinnyheter, då det verkar vara på gång redan från årsskiftet. Så nu håller vi avstånd, tvättar händer och skyddar alla som tillhör en riskgrupp tills detta är över. Ta hand om er och varandra!

Aron Kristoffersson och Frida Nilsson

 

 

 

 

Vi vill skapa framtidens omsorg genom nytänkande och ett tydligt fokus på att leva - inte bara överleva. Med hjälp av våra engagerade medarbetare tar vi oss närmare vår vision varje dag.

Kontakta oss

090-19 80 11 info@alevaomsorg.se

Se mer

Cookie policy Visselblåsartjänst