Hoppa till innehåll

Besöksrekord på Alevas seniorträff

TREVLIGHETER

Vid torsdagens seniorträff på Café Vaniljdrömmen fylldes lokalen med glada och sociala personer som bidrog med en fantastisk stämning. Totalt knappt 60 seniorer samlades för att njuta av en eftermiddag fylld med musikunderhållning, allsång och gemenskap. Evenemanget var en del av Alevas löpande arbete med att främja sociala aktiviteter för äldre.
– Det känns så bra att se så många ansikten igen och att vi fått tillbaka besökarna efter pandemin, säger Frida Starkman, grundare av Aleva omsorg.

 

Seniorträffarna på Café Vaniljdrömmen har utvecklats till ett viktigt inslag i Alevas arbete. Genom dessa aktiviteter strävar vi efter att erbjuda ett komplement till den dagliga omsorgen – tillfällen för glädje och samhörighet. Genom att ordna träffarna i egen regi kan vi säkerställa att personer tar sig dit som annars inte hade haft möjligheten.

 

Sam och Erik, som är välkända för sina underhållande framträdanden vid olika seniorträffar, bjöd på en mix av musik och sång, kryddad med humor och lekfulla anekdoter. Deras charm och värme gjorde att både gäster och personal trivdes så bra att de blev kvar längre än planerat. Den positiva atmosfären och det stora antalet deltagare visar på ett växande intresse för dessa träffar, som ger seniorerna i Umeå en chans att både njuta av underhållning och ta en välförtjänt paus från vardagens rutiner.

 

Nästa aktivitet är inbokad den 17 oktober och då är det Bingo med priser som står på agendan. Här ser du hela programmet.

Vi vill skapa framtidens omsorg genom nytänkande och ett tydligt fokus på att leva - inte bara överleva. Med hjälp av våra engagerade medarbetare tar vi oss närmare vår vision varje dag.

Kontakta oss

090-19 80 11 info@alevaomsorg.se

Se mer

Cookie policy Visselblåsartjänst