Hoppa till innehåll

Ett av årets gasellföretag

BLANDAT

På onsdagen höll tidningen Dagens Industri sin årliga gasellfest på Väven i Umeå, där de lyfter fram snabbväxande företag. Det visade sig till vår stora glädje att Aleva placerade sig som nummer 2 i länet med en tillväxt på 594 procent mellan 2014-2017. Vinnare var Personalkollen Sverige AB, med 672 procent under samma period.

Vi ska inte glömma att bakom varenda procent som vi haft i tillväxt finns ni kunder som givit oss ett stort förtroende. Förtroendet att ta hand om era hem, att hjälpa er, ibland i de mest sårbara situationer, genom skratt och gråt. Förtroendet att göra detta på vårt sätt, genom det som vi kallar för Alevametoden. Att titta tillbaka och se att så många kunder har valt oss och att vårt sätt att göra omsorg blivit framgångsrikt, ger oss bara mer styrka och motivation att fortsätta jobba och utveckla omsorgen. Tack!

Vi vill skapa framtidens omsorg genom nytänkande och ett tydligt fokus på att leva - inte bara överleva. Med hjälp av våra engagerade medarbetare tar vi oss närmare vår vision varje dag.

Kontakta oss

090-19 80 11 info@alevaomsorg.se

Se mer

Cookie policy Visselblåsartjänst